Ενημερωθείτε για
evrymathia

Πρώτη επαφή με την αγγλική γλώσσα: Περιβάλλον ερεθίσματα και πολυαισθητηριακή προσέγγιση, βασιζόμενα στη μέθοδο «Letters»Εισηγητής: Αντώνιος Γατσωτής, Ειδικός παιδαγωγός Αγγλικής ως ξένη γλώσσα, Υπεύθυνος και δημιουργός του προγράμματος "Letters"

Επιστημονικός Υπεύθυνος Κέντρου Ειδικής Αγωγής στη ξένη γλώσσα" Acg Letters " 

 

 Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές του στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και εν συνεχεία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Liverpool John Moores University. Παρακολούθησε το μονοετές πρόγραμμα ειδίκευσης στην ειδική αγωγή του Παιδαγωγικού τμήματος δημοτικής εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ ενώ κατά το ίδιο χρονικό διάστημα συνεργάστηκε με το εργαστήριο της Ομάδας Ψυχοφυσιολογίας και μελέτης του ΤΕΑΠΑΙΔ όπου ξεκίνησε τη μελέτη και οργάνωση του προγράμματος ειδικής αγωγής στην ξενόγλωσση τάξη. Συνεργάζεται μέχρι σήμερα με φορείς ειδικής διαπαιδαγώγησης αλλά και τυπικής διδασκαλίας (κέντρα ξενόγλωσσης εκπαίδευσης) στον τομέα της παρέμβασης και της διαφοροποιημένης διδασκαλίας σε παιδιά με διαγνωσμένες   μαθησιακές δυσκολίες, με σκοπό την αποκατάσταση και επανένταξή τους αργότερα σε περιβάλλον τυπικής διδασκαλίας.

 

 

Περιεχόμενα σεμιναρίου

 

Τα παιδιά μεγαλώνουν μέσα σε ένα κόσμο γεμάτο ερεθίσματα και πληροφορίες από την πρώτη κιόλας μέρα της ζωής τους. Ο εκπαιδευτικός της αγγλικής γλώσσας είναι σηματικό να αποτελέσει μέρος του κόσμου τους και μέσα από αυτόν να προσπαθήσει να επωφεληθεί από την πληρόφορία που ήδη υπάρχει χτίζοντας έτσι ένα πρώτο σκαλοπάτι για την είσοδο του παιδιού στον κόσμο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

Στόχος του 2ωρου αυτού σεμιναρίου είναι η δειγματοληπτική εκθεση των εκπαιδευτικών σε τεχνικές και στρατηγικές της μεθόδου letters που θα οφελήσουν τον μαθητή κατά την πρώτη του επαφή με τη γλώσσα. Σκοπός είναι να γίνει αντιληπτη η σημασία της χρήσης της ήδη υπάρχουσας γνώσης σε συνδυασμό με την πολυαισθητηριακή προσέγγιση.

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς αγγλικής ως ξένης γλώσσας και κυρίως σε αυτούς που απευθύνονται σε μαθητές της ειδικής αγωγής.

 

 

 

Θα δοθούν σημειώσεις και βιβλιογραφία

 

Διάρκεια: 2 ώρες

 

Ημερομηνία διεξαγωγής:

Κυριακή 31/03/2019, Ώρες: 10:30 π. μ.-12:30 μ. μ

 

Κόστος συμμετοχής: 25€

 

 

Οι τιμές σε έκδοση τιμολογίου επιβαρύνονται με Φ.Π.Α 24%.

 

 Προθεσμία δήλωσης συμμετοχής έως Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

 

 

 

Στο κόστος του σεμιναρίου περιλαμβάνονται:

 

 

  • Folder με το υλικό του σεμιναρίου
  • Βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου
  • Καφές στα διαλείμματα

 

Διαδικασία εγγραφής

  • Υποβολή των στοιχείων σας στον ειδικό χώρο της ιστοσελίδας μας (http://www.evrymathia.com.gr/dilosi_simetoxis/ή τηλεφωνική επικοινωνία με το Κέντρο ΕΥΡΥΜΑΘΕΙΑ στο τηλέφωνο 210 2814378 ώρες 11.30 – 22.30 ή μέσω facebook: www.facebook.com/evrymathia
  • Επιβεβαίωση κράτησης από την γραμματέα του ΕΥΡΥΜΑΘΕΙΑ, μέσω email (jnfo@evrymathia.com.gr) ή τηλεφωνικώς
  • Εφόσον έχει επιβεβαιωθεί η κράτηση θέσης καταθέτετε το αντίστοιχο ποσό του κόστους συμμετοχής με τους τρόπους που αναγράφονται στον τρόπο πληρωμής

 

Τρόπος πληρωμής

Η κράτηση της θέσης για το σεμινάριο εξασφαλίζεται με την ονομαστική κατάθεση του αντιστοίχου ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

 

EUROBANK: 0026.0456.55.0200017341 (δικαιούχος Μαρία Σταθάκου)

IBANGR 7102604560000550200017341( Δικαιούχος: Σταθάκου Μαρία) 

 

*Σε περίπτωση κατάθεσης μέσω e-banking επιβαρύνεστε με 3,00 ευρώ επιπλέον που μας χρεώνει η ίδια η τράπεζα, ως έξοδα, δηλαδή καταθέτετε 28,ευρώ αντί για 25ευρώ.

 

Στην αιτιολογία της κατάθεσης, πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας καθώς και οι λέξεις «1 ενότητα, letters» έτσι ώστε να γνωρίζουμε πως η κατάθεση αφορά το συγκεκριμένο σεμινάριο

 

Ακυρώσεις εγγραφών δεν γίνονται δεκτές. Δεκτές γίνονται αντικαταστάσεις ονομάτων.

 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

< Επιστροφή